BB-Glow

 

BB Glow is dé behandeling voor een stralende egale huid!

Bij deze behandeling worden er speciale serums door middel van een Dermapen “microneedling” de huid ingebracht. Het zorgt direct voor een natuurlijk egale tint. De huid zal een mooie Glow krijgen. De serums bestaan uit natuurlijke mineralen, peptiden en plantenextracten die een verhelderende en anti-aging eigenschappen hebben.

Oneffenheden, pigmentvlekken, donkere kringen en roodheden zullen vermindert worden. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne herstellen, herstelt de vochtbalans, is ontstekingsremmend en remt de talgproductie.

Een BB Glow behandeling is een veilige en intensieve huidbehandeling die kan helpen bij het verminderen van sproeten en het verlichten van uw huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Alle voordelen op een rij:

  • Intensieve bevochtiging

  • Opheldering van de huid

  • Vermindering van (pigment) vlekken

  • Gladde huidstructuur

  • Verkleind de poriën

  • Vermindering littekens en fijne rimpels

 

Er zijn 5 verschillende BB-Glow kleuren. De kleur die het meest bij uw huidskleur past, wordt gebruikt tijdens de behandeling. De serums vermengen zich in de huid en passen zich aan uw huidskleur. Naast dat de serum zijn werking doet, zorgt de Dermapen ook voor verbeteringen van de huid. Met de Dermapen worden er microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Hierdoor dagen we de huid uit om collageen en elastine cellen te stimuleren en aanmaken. Fijne rimpels vervagen, grove poriën worden fijner, de huid voelt strakker en soepeler aan.

PRIJZENLIJST

BB Glow

€ 120,-

per behandeling

kuur van 3 behandelingen

€ 300,-

per behandeling

Onze Vestiging

Linnaeusstraat 52 1092 CM Amsterdam

Mail Ons

amsterdamoost@cliniclaras.nl

Bel Ons

020 69 33 432
06 55 28 73 09

Maak hier uw afspraak