Permanente Make-up

Permanente Make-up

 

Wat is permanente make-up ?

Permanente make-up is dé manier om er zelfs tijdens het sporten, een middagje sauna of in het zwembad verzorgd uit te zien. Je wenkbrauwen, eyeliner en lipcontour zullen er altijd perfect uitzien. Make-up wordt overbodig en het bespaard je flink wat tijd in de ochtend! Permanente make-up blijft gemiddeld tot 2 jaar zitten.

Hoe wordt permanente make up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neergaat, een speciaal huidvriendelijke pigment in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen om uw schoonheid te accentueren. Het pigment wordt vlak onder het huidoppervlak aangebracht, om precies te zijn, in de bovenste laag van de lederhuid. Een tattoo daarin tegen wordt in het onderhuids bindweefsel aangebracht, hierdoor blijft het levenslang zichtbaar.
Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste. Uw specialist werkt dan ook met professionele pigmenten en apparatuur van Nouveau Contour en DMT Beauty.

 

Powderbrows

 

Dunne en/of onregelmatige haargroei door te vaak epileren kunnen met permanente make-up volledig gecorrigeerd worden zodat u weer prachtige volle wenkbrauwen krijgt.

Het dagelijks gebruiken van wenkbrauwpoeders of potloden zijn overbodig, met de powderbrows heb je een langdurig resultaat wat tot 2 jaar mooi blijft zitten. Je staat elke ochtend op met perfect gepoederde wenkbrauwen, dat bespaart mooi tijd! De behandeling duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur. De powderbrows wordt toegepast in onze kliniek in Amsterdam

Powderbrows kan toegepast worden als cover-up van oude vervaagde permanente make up.

Lipblush

Lipblush is een semi-permanente make-up techniek die wordt toegepast op de lippen om ze te voorzien van een mooie kleur en een vollere uitstraling, zonder dat er fillers gebruikt hoeven te worden. Door middel van het aanbrengen van een pigment in de bovenste laag van de huid worden de contouren van de lippen geaccentueerd en krijgen de lippen een natuurlijke kleur.

 

Het proces van lipblush begint met een consultatiegesprek waarin de gewenste kleur en vorm van de lippen worden besproken. Vervolgens wordt de pigmentatie aangebracht met behulp van een naald en een apparaat dat lijkt op een tatoeëerapparaat.

 

Het resultaat van lipblush is een vollere en gevormde lip, met een subtiele kleur die past bij de natuurlijke huid- en lippigmentatie. Het resultaat blijft meestal 1 tot 3 jaar zichtbaar, afhankelijk van de persoonlijke huidtype en levensstijl. Lipblush is een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en subtiele manier om hun lippen te verbeteren, zonder het gebruik van fillers.

 

Voordelen lipblush

  • Vale/bleke lippen krijgen een mooie kleur
  • De vorm is aan te passen, zo worden asymmetrische lippen bijgewerkt
  • Het zorgt ervoor dat de lippen optisch voller lijken
  • De lippen vallen meer op
  • Make-up is niet altijd meer nodig
  • Contouren die vervaagd zijn door bijvoorbeeld fillers of koortslip worden weer duidelijker

 

Hoe ziet een lipblush behandeling eruit?

Voorafgaand aan de lipblush behandeling voeren we een intakegesprek. Dan bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens tekenen we de vorm van de lippen, kiezen we samen de gewenste kleur uit. Als alles naar wens is, starten we met de lipblush behandeling. De behandeling duurt 2 tot 3 uur.

 

Doet de lipblush behandeling pijn?

Omdat de huid van de lippen vrij dun is, is het niet geheel pijnloos. Het is voelbaar maar uit te houden. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de behandeling zo pijnloos mogelijk is.

 

Hoelang duurt de genezing?

De genezing van een lipblush duurt ongeveer 7 á 10 dagen. Om de genezing vlotter te laten lopen is het belangrijk om de lippen goed te verzorgen. Dit wordt tijdens de behandeling uitgelegd.

 

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, stuur gerust een email.

Lipblush in Amsterdam

PRIJZENLIJST

Powder brows

€ 425,-

incl. 1 gratis touch up

Lipblush

€ 475,-

incl. 1 gratis touch up

BIJWERKINGEN POWDERBROWS

3-6 maanden

€ 99,-

zeer vette huid

Per behandeling

6-9 maanden

€ 175,-

vette tot normale huid

Per behandeling

10-14 maanden

€ 195,-

vette tot normale huid

Per behandeling

15-24 maanden

€ 250,-

droge tot zeer droge huid

Per behandeling

Bijwerken voor niet bestaande klanten

€ 299,-

Per behandeling

Zie haar website

Zie haar instagram

Onze Vestiging

Linnaeusstraat 52 1092 CM Amsterdam

Mail Ons

amsterdamoost@cliniclaras.nl

Bel Ons

020 69 33 432
06 55 28 73 09

Geef hier uw voorkeursdatum aan
    document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

    × Neem contact op