HydraFacial™

 

Hydrafacial™ is dé behandeling voor een instant glow en de eerste stap naar een gezonde huid. Hierdoor is de Hydrafacial™ wereldwijd een enorm populaire behandeling. Hydrafacial™ gebruikt de gepatenteerde Vortex technologie om te reinigen, extracties uit te voeren, de huid te voeden en hydrateren. Na een Hydrafacial™ behandeling is de huid optimaal gevoed en de poriën uitgezuiverd dankzij de krachtige en pijnloze zuigkracht. De behandeling verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en verrijkt de huid met voedingsstoffen, zodat je achterblijft met een mooie opgefriste huid. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Voor welke huidtypes gebruik je HydraFacial?

 

Wij hebben geen type! HydraFacial richt zich op alle huidproblemen.

 • fijne lijntjes + rimpels
 • elasticiteit + stevigheid
 • egale teint + jeugdigheid
 • huidtextuur
 • bruine vlekken
 • olie + verstopte huid
 • grote poriën

 

HydraFacial is voor iedereen!

Met Hydrafacial™ behandeling binnen 3 stappen naar je droomhuid!

 

Een Hydrafacial™ behandeling bestaat uit 3 stappen en heeft vier verschillende behandelingen waaronder de Signature, Deluxe, Deluxe Premium en Platinum. De huid wordt effectief gereinigd en voorbereid op de volgende stap. Dankzij de Vortex technologie worden de verstopte poriën als het ware leeggezogen op een milde wijze. De dode huidcellen worden verwijderd en er komt een mooie schone huid tevoorschijn. Als laatst wordt de huid voorzien van antioxidanten en hyaluronzuur om de huid in topconditie te houden.

 

Stap 1: Reiniging + peeling

In de eerste stap wordt de huid diep gereinigd met de Hydrafacial™ handstuk. Dit handstuk heeft een geavanceerde serum afgifte. Ingrediënten als melkzuur exfoliëren de huid mild en egaliseren de huidteint. Een nieuwe huidlaag is nu klaar voor de peeling.

Na de reiniging wordt de peeling toegepast. Na het reinigen wordt er een peeling toegepast. De peeling omvat zuren die de huid exfoliëren en de dode huidcellen verwijderen. Er zijn verschillende sterktes toepasbaar.  De huid is nu gereinigd en heeft een peeling gehad.

 

Stap 2: Extracties + hydratatie

Met de gepatenteerde spiraalvormige tip worden vuil en onzuiverheden die dieper in de poriën zitten door middel van een pijnloze zuigkracht uit de poriën verwijderd. Dit voorkomt toekomstig opeenhoping van vuil en talg wat acne kan veroorzaken. Hierna volgt een intense hydratatie die de huid laat stralen. Doordat de huid diep gereinigd is, is het in staat om beter producten op te nemen.

 

Stap 3: Insluizen + beschermen

Bij de laatste stap wordt er een krachtig serum gebruikt die de huid rijkelijk gaat verzadigen met antioxidanten en peptiden zoals vitamine C en hyaluronzuur. Deze ingrediënten zullen de huid beschermen en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Het werkt ontgiftend en beschermd te huid tegen vrije radicalen. Het resultaat? Een instant glow!

REINIGING + PEELING

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

EXTRACTIES + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren.

INSLUIZEN + BESCHERMEN

Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

De Hydrafacial is een behandeling van 3 stappen die de huid meteen gezonder zal maken. De behandeling voelt aan als een vochtige stofzuiger die over de huid gaat. De serums verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tegelijkertijd schraapt de tip het vuil van en uit de huid. We raden aan om elke 4 weken de Hydrafacial te herhalen. Want iedere 28dagen vernieuwen je dode huidlagen en begint je huid weer te verstoppen. Dit zorgt ervoor dat je verzorgingsproducten thuis ook minder goed werken en je huid minder zal stralen. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen resultaat. Dit zorgt ervoor dat je meteen weer verder kan met je dagdagelijks taken en ook meteen complimentjes mag verwachten

HydraFacial™ Signature

€ 155,-

per behandeling

HydraFacial™ Deluxe

€ 179,-

per behandeling

HydraFacial™ Deluxe Premium

€ 199,-

per behandeling

HydraFacial™ Platinum

€ 224,-

per behandeling

ZIE HET WERKEN

Het unieke serum-transportmechanisme plaatst de HydraFacial in een unieke categorie los van de rest.

Bekijk de stappen van de behandeling zoals reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt.

De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar.

Welke resultaten kan ik verwachten met HydraFacial?

 

Na een eerste behandeling met Hydrafacial zie je een frisse glow.

De poriën worden mooi schoon gezogen en de huid krijgt een directe boost. Wanneer je Hydrafacial behandelingen doet om bepaalde huidaandoeningen aan te pakken zal er steeds meer verbetering optreden.

Hydrafacial is de ultieme manier om je huid in goede conditie en gezondheid te brengen.

Onze Vestiging

Linnaeusstraat 52 1092 CM Amsterdam

Mail Ons

amsterdamoost@cliniclaras.nl

Bel Ons

020 69 33 432
06 55 28 73 09

Geef hier uw voorkeursdatum aan
  document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

  × Neem contact op