Tatoeage verwijderen

 

Tatoeage verwijderen bij Clinic Lara’s 

Heeft u een tatoeage waar u graag vanaf wilt? Wilt u ruimte maken voor een nieuwe? Dan bent u bij Clinic Lara’s aan het goede adres met FDA-goedgekeurd apparaat voor tatoeage verwijderen.

De behandeling voor tatoeage verwijderen

Clinic Lara’s werkt met de meest effectieve laser apparaat. Namelijk; Harmony XL Pro laser voor tatoeage verwijderen. Het laser apparaat is een effectieve behandeling voor vele kleuren tatoeage inkt: zwart, blauw, groen, oranje, geel, rood. De behandeling voor tatoeage verwijderen is erg snel en veilig. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten.

Voordat er behandeld word, zal de huidtherapeute eerst tijdens een consult u uitleg geven over de werking van de laser en al uw vragen beantwoorden. Zij zal dan tevens een schatting maken van het aantal behandelingen die nodig zullen zijn.

 

Is tatoeage verwijderen pijnlijk?

Dit is waarschijnlijk de meest gestelde vraag. Tatoeage verwijderen is te vergelijken met het afschieten van een elastiekje tegen de huid. Bij gebruik van de Harmony XL Pro is het verwijderen van de tatoeage vaak minder pijnlijk dan het zetten hiervan.

 

Resultaat na tatoeage verwijderen

Een tatoeage bestaat uit inktdeeltjes die ingekapseld zitten in de huid. Een laser vuurt een intense lichtflits op de tatoeage af waardoor de kapsels openbreken. De inkt brokkelt hierdoor uit elkaar in hele kleine stukjes en het afweersysteem van het lichaam voert ze af. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van diverse factoren, zoals de diepte, leeftijd, type en kleur van de tatoeage. De gebruikte inktsoort, de gevoeligheid van uw huid en uw afweersysteem hebben ook invloed op het aantal benodigde behandelingen.

 

Tatoeage verwijderen met Harmony XL Pro

Tijdens de behandeling ontstaat er een wit laagje over de tatoeage, dit heet lasersnow. Dit verdwijnt nog dezelfde dag. Hierna ziet de tatoeage er net zo uit als voor de behandeling, maar is de plek iets wat rood en licht gezwollen. Er kunnen wat kleine blaren of korstjes ontstaan. Blijf hier vanaf.
Uw lichaam gaat nu beginnen met het afbreken van de inktdeeltjes en dit proces duurt een aantal weken.

 

Is een tatoeage verwijderen veilig?

Een laserbehandeling om je tatoeage te verwijderen is veilig, zeker wanneer er gebruik gemaakt wordt van de Harmony XL Pro. Het is wel belangrijk dat hiervoor hoogwaardige laserapparatuur gebruikt wordt, ga daarom naar een kwaliteit geregistreerde huidtherapeut.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een bestaande tatoeage gedeeltelijk te verwijderen, zodat er daarna aan zogenaamde cover-up van de tatoeage kan worden gemaakt. Hierbij kunnen wij (gedeeltelijk) stukken van de oude tatoeage weg laseren waardoor jouw tattooartiest er makkelijker een vervangende tatoeage over kan plaatsen.

Kleiner dan 3cm²

€ 55,-

per behandeling

Tussen 3cm² - 5cm²

€ 85,-

per behandeling

Tussen 5cm² - 10cm²

€ 105,-

per behandeling

Tussen 11cm² - 20cm²

€ 125,-

per behandeling

Tussen 21cm² - 30cm²

€ 155,-

per behandeling

Tussen 31cm² - 40cm²

€ 175,-

per behandeling

Tussen 41cm² - 60cm²

€ 195,-

per behandeling

Tussen 61cm² - 80cm²

€ 210,-

per behandeling

Tussen 81cm² - 100cm²

€ 235,-

per behandeling

Tussen 101cm² - 150cm²

€ 275,-

per behandeling

GROTE VOORDELEN VOOR U:

 • Minimaal risico op bijwerkingen
 • Effectieve behandeling voor vele kleuren tatoeage inkt: zwart, blauw, groen, oranje, geel,rood
 • Doeltreffende resultaten met minimale down time
 • Veilige en nauwkeurige behandeling
 • Snelle behandeling
 • Zeer duidelijke resultaten na een aantal behandelingen..

 

Iedere tatoeage is uniek en het verwijderen daarvan heeft maatwerk nodig met de beste apparatuur en uitsluitend met ervaren experts die beschikken over de juiste opleidingen. Maak nu een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Harmony XL Pro is FDA goedgekeurd apparaat. FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingEen FDA keurmerk staat niet alleen voor de veiligheid van het product, maar is ook een betrouwbaar en hoogstaand kwaliteitswaarborg van zowel het productieproces als het eindproduct.

Ook in Rotterdam kan je terecht voor tattoo verwijderen
www.cliniclarasrotterdam.nl

Tatoeage weghalen

Welke indicaties kunnen wij met de Harmony XL Pro behandelen?

 

 • Pigmentvlekken
 • Couperose
 • Beenvaatjes
 • Een ongewenste tatoeage
 • Anti-aging
 • Kalknagels
 • Littekens

Onze Vestiging

Linnaeusstraat 52 1092 CM Amsterdam

Mail Ons

amsterdamoost@cliniclaras.nl

Bel Ons

020 69 33 432
06 55 28 73 09

Geef hier uw voorkeursdatum aan
  document.getElementById( "ak_js_1" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

  × Neem contact op